VACCINERAD

2009-12-02 @ 15:56:57
Nu är vårt hjärta också vaccinerad mot svininfluensan. Hade en diskussion med min svägerska efteråt om man ska ge den i armen eller benet på så små. Eliaz fick den i armen men hennes lille fick den i benet. Orolig som jag är, ringde jag sjukvårdsupplysningen och frågade men dem sa att det inte spelade någon roll. Bara att det var lättare att ge den i benet. Så nu kan jag va lugn igen..

Eliaz kan numera säga pappa också förresten=) Han har även fått sina 2 första tänder. Dem är så söta. Vi väntar fortfarande på att dem ska komma upp ordentligt. Han har nog haft jätteont nu 2 nätter irad. Vaknat och skrikit flera gånger. Det enda som kan få honom att somna på kvällen och natten är om jag går runt och vaggar honom. Mitt stackars lilla barn. Man blir helt utom sig soom mamma när ens allt skriker så förfärligt. Känner mig så hjälplös. Hoppas inte på att han ska drabbas av några biverkningar av vaccinet. Räcker gott och väl med tänderna.

Igår var vi i Rydsgård och mös med Eliaz kusiner. Så kul att se dem små sitta på golvet och leka=)
Tog foton med mobilen för jag glömde min kamera så klart. Men den här datorn mår nog inte riktigt bra för den vill inte som jag. Kan inte föra över bilderna via bluetooth. Får föra över dem till den andra datorn när A kommer hem. Måste lägga upp lite bilder nu tycker jag.

Nu ska jag börja med middan. Blir köttfärspaj med paprika och fetaost=)

Ha en fin kväll alla!