ÄNTLIGEN!!=)

2010-06-24 @ 07:33:10
GRATTIS till mina fina kusin Petronella och hennes Pierre som efter mycket kämpande äntligen fått träffa sin fina Felicia!!=) Hon är så underbart söt. Vi längtar efter att få träffa er alla 3. Massa kärlek till er <3<3<3

Onsdag

2010-06-23 @ 07:44:30
Idag är det onsdag, men inte vilken onsdag som helst. Det är min älskade mammas födelsedag. Hon blir 50 år UNG!!=) Blir en heldag med familjen i Linderöd idag. Inget som min mamma vet om dock så det blir en överraskning. _
Längtar tills vårt hus står färdigt.. Det går sakta men säkert framåt. Nästa vecka är det utsättning av tomten, utmärkning av huset samt byggsamråd. Sen är det bara att tuta och köra=) Vårt nuvarande hus kommer antagligen ut till försäljning imorgon=) Lite andra saker som händer också men inget jag vill ta upp här än. Det får gärna vara lite mer säkert först.
_
Midsommar på fredag och vi får sällskap här hemma av ett par vänner och deras barn. MYS=) jag ska t.o.m göra egen sill.. Det ni, det är vuxenpoäng på riktigt..hihi.
_
Ett par bilder på vårt älskade charmtroll. Han förgyller våra dagar och vårt liv med så mycket kärlek och glädje. Finns inget mysigare än när han själv går fram till en och kramar om en och man får en stor blöt puss. Det är KÄRLEK det=)
_
__4 generationer på bild=)____
_
_
Nu ska vi hoppa i badet och bege oss sen.
Ha en fin dag alla!

Tisdag

2010-06-15 @ 15:32:39
Mår piss idag! En riktig skitdag..!
Trött... Gnäll, gnäll, gnäll! Men man får faktiskt gnälla ibland.
_
Men något som är positivt är iaf att vi får bygglovet denna veckan=)=) och d.30:e juni är det avstyckning av tomten, sen är det färdigt för att börja gräva och bygga!!=)
Längtar!!
_
Får bli ett längre inlägg en annan dag!
_
Hej svej!

Kort uppdatering

2010-06-03 @ 09:07:04
Får skriva en liten kort uppdatering..
Mycket som händer i vårt liv just nu. Planering av nybygget, försäljning av detta huset, en busig eliaz som äntligen lärt sig gå!!!!!=) plus en del annat. Mycket som tar upp vår tid och jag känner därför att jag får välja bort bloggen lite just nu. Men ska försöka uppdatera nån gång i veckan åtminstone. Ni får tjata lite så jag känner lite press..hihi.
_
Nu måste vi göra oss iordning för sen ska vi bege oss till världens bästa kusin för lite picknick=) och så ska vi nog försöka hjälpa henne lite på traven så lilla Felicia vill titta ut snart.
_
Ha en underbar dag alla och ta väl hand om er!