....

2009-07-14 @ 08:35:49
Kom inte på någon bra rubrik idag..

Idag fyller pappa A år=) Det ska firas så fort han kommer hem från jobbet. Han jobbar bara halva dagen som tur är. Eliaz farmor och hennes sambo kommer och hälsar på idag. Trevligt=)

Var och vägde Eliaz igår och nu väger han 5650gr och är 62 cm lång. Han växer som bara den vår lillefis=) Bokade även tid för hans första vaccination. Den ska han få d. 4 augusti..

Usch, måste ta tag i städningen snart.. Vi hade besök i fredags av A´s bror med familj=) så sen dess har det inte blivit städat ordentligt. Nu får hundarna vara i trädgården medans jag tar på mig städoverallen och gör fint här hemma..
Måste nog byta blöja på Eliaz först. Det STINKER bajs! haha.. MIn lilla bajsunge.

Ha en fin dag allihopa!

      

Fyndat!!

2009-07-08 @ 17:58:38

Som jag har fyndat idag. Handlat och handlat.. Underkläder, klänningar, toppar, skor och en klocka. Hittade så himla mycket idag=) Tyckte att jag fötjänade det efter att jag varit hos barnmorskan.
Hon gjorde ingen kontroll idag.. Jag ska träffa en läkare istället som ska kolla mig för jag har besvär som man inte ska ha efter förlossningen och inte där dem sitter. Så d. 29:e ska jag vara hos läkaren. Är så himla nervös. Så det blev inget cellprov taget heller.. Men blodtrycket var bra åtminstone. Ligger på det normala nu.

Nu ska jag mysa lite med mina pojkar innan vi ska ut i trädgården och grilla=)

                                                      

Hemma igen

2009-07-08 @ 09:08:52
Nu är vi hemma igen efter ett par jättehärliga dagar hos mina föräldrar. Det är helt underbart att vara där och få umgås med mina syskon.. Skönt med lite avlastning när det gäller Eliaz också. Jag klan duscha i ludn och ro och det är såå skönt.

Idag ska jag på efterkontroll hos min barnmorska. Usch..vill inte. Ska ta cellprov också. Är så himla rädd att jag ska ha cellförändringar.. Det ligger i släkten. Men jag får väl försöka ta det som det kommer. Just det.. KOm precis på att dme ska ta mitt blodtryck idag. Det ska ju ligga på det normala nu efter havandeskapsförgiftningen.

Tänkte ta en sväng inom Burlöv Center idag också. Handla lite kläder till oss här hemma.

Härligt, härligt...

2009-07-03 @ 15:01:00
I onsdags förmiddag var jag på fika med tråden från Familjeliv. Mycket trevligt=) På eftermiddagen fick jag ett ryck och åkte upp till mina föräldrar med familjen och hundarna. Så skönt att komma bort lite. Vi har varit iväg så hundarna har fått bada i sjön här borta.. Dem är riktiga vattendjur.. Så roligt att se..

Eliaz har problem med värmen.. Sover bara korta pass och kan inte rikgit komma till ro. Min stackars lille pojke.

Imorgon åker vi hem hade vi tänkt. A följde bara med upp i onsdags för att sen köra hem dagen efter för att jobba. Så vi saknar honom massor. Men han är duktig som jobbar i denna värmen plus renoverar färdigt i källaren. Förstår inte hur han orkar.

Nä,nu ska jag försöka vila lite medans E också sover.. Blir grillkväll idag med mormor och kusinerna som också är här på besök.