Oliwer ligger o myser med storebror i hans...

2011-08-30 @ 07:02:00

img_6824 (MMS)

Oliwer ligger o myser med storebror i hans säng o tittar på tv;) jag älskar dessa små guldklimpar så mycket att jag ibland tror att jag ska spricka!

Mina små troll på Malmöfestivalen igår! El...

2011-08-26 @ 09:56:08

img_4751 (MMS)

Mina små troll på Malmöfestivalen igår! Eliaz o jag åt langos, eller Eliaz slickade i sig fyllningen, haha. Han såg ut därefter sen:) ha fick även åka karuseller o han är helt tokig i det.. Så han hade superkul. Lilla Oliwer är för liten för både maten där o karusellerna men han var så nöjd ändå:) han bara skrattade hela tiden, hihi.. Vi tog busar ner igår för min bil var på lagning o vet ni vem som gick på vår buss i Hörby???? OLA SALO fån The Ark! Hihi.. Inte varje dag det händer. Han var en riktig gentleman o frågade om jag behövde hjälp med vagnen när vi skulle av:) båda barnen sov så vagnen var extra tung, hihi.. Andreas hämtade oss när han slutat så vi slapp bussen hem:) vi hade en riktigt mysig dag igår:)

Idag har vi varit i Åhus o ätit glass! Dem...

2011-08-21 @ 21:31:14

img_7104 (MMS)

Idag har vi varit i Åhus o ätit glass! Dem har så sjukt god glass där o så är det mysigt att strosa runt i hamnen o njuta av utsikten:) Vi har haft så underbart väder idag, nästan för varmt, hihi. Just det, takstolarna till huset är nästan på plats:) det går undan nu! Nu ska jag återgå till filmen jag ser, pausen är slut. God kväll på er!!:)

Så här glad är Oliwer varje morgon han vak...

2011-08-20 @ 11:40:46

img_0410 (MMS)

Så här glad är Oliwer varje morgon han vaknar:) fast han är iofs alltid glad <3 vi var på kalas igår, mycket trevligt o supergod mat. Eliaz åt som en häst o det är väääldigt ovanligt så maten måste varit en tiopoängare enligt honom:) så kul att se när han verkligen äter. Han åt en hel macka häromdan i sin säng när han tittade på film o han var så stolt när han berättade det;) Mina fina små busungar!! qäSå lyckligt lottad över att få va mamma till just er två <3

Stanna lillebror!! Hihi.. Eliaz hade probl...

2011-08-19 @ 07:59:40

img_6286 (MMS)

Stanna lillebror!! Hihi.. Eliaz hade problem med att få Oliwer att sitta kvar hos honom. Han har en egen vilja den där lille mannen;) Eliaz kom in till oss inatt o ville sova här o imorse när Oliwer vaknat så lyfte jag över honom till oss, så hela familjen trängdes i sängen:) Oliwer tyckte det var dags för Eliaz att vakna så han drog honom i håret tills han vaknade o började gråta, stackaren.. Hinner inte skriva mer nu. Ha en bra dag!!

Nu lovar jag att bli bättre på att blogga!...

2011-08-14 @ 08:20:56

img_6240 (MMS)

Nu lovar jag att bli bättre på att blogga!!!! Om inget annat så för min egen skull. Bilden är på Oliwer när vi var ute på skogspromenad för några dagar sen, mysigt!! Han har blivit så stor vår lille kille. Springer runt i gåstolen o drar i allt han kommer åt, skrattar hela tiden o älskar att leka med storebror. Lärde sig sitta redan när han var 5 månader;) Eliaz har utvecklats i en rasande fart nu under sommaren. Pratar konstant!! En del saker är på hans eget språk, hihi. Låter så gulligt när han sitter o leker speciellt. Potträningen går sakta men säkert. Varför ska man kissa på pottan när man kan kissa i blöjan o slippa bli avbruten mitt i all lek? Men det blir förhoppningsvis snart rutin för honom:) Eliaz är helt tokig i bilar o traktorer, det vet alla som känner oss. Så vi har köpt en elbil åt honom. Han är i himmelriket när han får köra den:) Huset går framåt. Färdigmurat o nu väntar vi på takstolarna som kommer inom 10 dagar. Håll tummarna för att allt går som det ska! Bröderna bus kallar!  Ha en fin dag!