ELIAZ 4 månader!!

2009-08-29 @ 16:18:47
Idag blir vårt underverk 4 månader=) han är helt underbar. Vi älskar honom SÅÅ!!
Han har så gulliga saker för sig. Så fort vi busar blir han helt till sig och spelar blyg med händerna i ansiktet..hihi.
Vi var på barnsjukhuset i måndags förresten och kontrollerade hans blåsljud. Det var inget farligt utan kommer växa bort. Så skönt att få det beskedet. Eliaz skrattade sig genom hela undersökningen av EKG och ultraljud. Dem tryckte han var ett riktigt charmtroll=)

Dopet d. 15:e gick också jättebra. Återigen skrattade han sig igenom hela dagen. Prästen sa att hon alltid kommer komma ihåg honom för han skratatde när han fick vatten på huvudet och sjöng med oss när vi sjöng psalmer. Vi valde ut en underbar psalm "Du vet väl om att du är värdefull". Den är sååå fin. Vår präst var så himla gullig..hihi. Hans faddrar blev mina brödrar, Michel och Mickie. Eliaz fick så himla mycket presenter. Inte en enda likadan=) kan ha med att göra att vi önskade oss lite "vanliga" saker också. Sånt man behöver och som kostar lite pengar. Dagen kunde inte blivit bättre. Tårtan vi beställde till honom var jättefin=) En blå prinstårta får det heta med hans namn och dopdatum på.

Jag kan inte förklara den kärleken jag känner för Eliaz. Ni som fått barn vet vad jag pratar om. Det första man ser på morgonen är hans underbara leende som går från ena örat till det andra=) Vi har nog haft en väldans tur, alla säger det. Eliaz är så himla snäll alltid. Jag har inte en enda gång på 4 månader behövt vara uppe på natten och vaggat honom. Han har fått mat i sängen och somnat därefter. Lyxigt tycker jag om man jämför med många andra.. =)

Jag måste bli bättre på att blogga. Inte lönt att ha den annars ju..!!=)

Ikväll blir det lördagsmys med kräftor och film..=) 

Ha en fin kväll alla mina läsare!

Kärlek till mina nära!

Kommentera gärna förresten=)






           

.

2009-08-12 @ 11:54:51
Ja..min födelsedag var helt underbart mysig..
A hade planerat att vi skulle äta frukost ute på solgården men när vi kom dit upptäckte vi att solgården inte var solgården längre.. Hade vi ingen aning om. så vi (eller jag) fick planera om lite. Jag ääälskar att gå på marknader så det fick bli en tur till Höörs marknad. Gick och strosade lite och hade det jättemysigt. Jag köpte ett par tofflor..haha. Jättesöta är dem. Efter ett tag tyckte nog Eliaz att det blev lite tråkigt där så han bestämde att vi skulle åka hem=) A hade sagt att jag inte skulle få någon present utan att vi skulle ha en mysig dag bara. Men när vi väl kom hem bad han mig ta en sak ur hans firmabil och när jag öppnar bilen där bak så står min efterlängtade träningsmaskin där.. Jag blev såå himla glad!!!=) Har velat ha den jättelänge. A bjöd mig på jättegod fondue hemma och efter det sjöng jag lite karaoke, hihi. Sen blev jag överraskad med tårta och sång=)
Det var en supermysig dag..!!=)

I söndags var vi på dop i Ystad. Det var A´s kusin Tyra som blev döpt. Hon och Eliaz är födda på samma dag=)
På lördag är det dags för Eliaz dop. Ska bli så himla kul. Vi blir jättemånga..hihi. Runt 65 personer!!

Just det.. När vi kom hem efter dopet i söndags så skrattade Eliaz på riktigt för första gången. Det låter helt underbart när bebisar skrattar för glatta livet=) Vi älskar vår fina pojke så himla mycket. Det är en känsla som inte går att beskriva med ord..

Foto kommer i nästa inlägg. Eliaz vill ha mat... NU!!=)

Ha en fin dag allihopa!

25 ÅR!!

2009-08-08 @ 12:14:22
ja, idag fyller jag 25 år!!=)

hihi... har ingen aning om vad som ska hända idag. Andreas vill inte berätta!
Får berätta senare!!hihi...=)=)



hoppas ni får en fin dag allihopa!!

Längesen..

2009-08-05 @ 13:44:47
Usch, vad längesen det var jag skrev något. Har haft fullt upp med vår älskade Eliaz. Tiden bara rinner iväg.. Vill bara stanna upp så man kan njuta ännu mer av honom. Han är helt underbar. Älskar att ligga och titta på honom. Han är ett mirakerl. Tänk att vi skapat en sån underbara liten pojke. Älskar att vara hans mamma!!
Idag är han 14 veckor och väger 6210gr och är 64,5 cm lång. Han fick även sin första vaccination idag.. Stackare. Men som vår bvc-sköterska sa..Han klarade det galant!!
Nästa lördag d.15:e blir det dop för honom.  Så mycket som ska fixas och donas innan dess. Vet inte hur jag ska hinna allt. Om ni blir bjudna på dop..Svarar inte ni då på det om ni kommer eller inte? Finns ett par stycken som inte svarat trots att sista dagen var i lördags. Knepigt.. Men vi klarar oss nog utan dem ändå!!=) Vi blir nog runt 60-65 pers. Har inte räknat ihopa alla som svarat ja än. Vi bjöd ju 80 pers totalt. Vi vet att det är jättemånga men så blir det om man har en stor släkt=)

Nu på lördag fyller jag 25 år. Tänk vad mycket man varit med om under dessa år..=)

Måste ta Eliaz nu. Han saknar sin mamma=)