SLADD!

2010-01-27 @ 16:25:24
Ja, det var vad jag fick på bilen innan idag..
Skulle ju till frisören men kom inte längre än strax utanför Bara. Körde i 20km/h pga ja fick lite småsladd på bilen hela tiden...och precis uppe på en backe sladdar bilen totalt. Jag sladdar in på andra körbanan och försöker räta upp bilen och tror att jag ska få kontroll på den men då glider den ner i ett jättedjupt dike med nosen först och sen baken. Jag hade inget bälte och Eliaz sitter ju bak i vår bil så jag såg ju inte honom. Så fort bilen stannat sprang jag ut för att kolla hur det var med Eliaz där bak. Han SOV!!=) Så lättad jag blev. Då har det varit väldigt lindrigt tänkte jag. En äldre herre stannade och hjälpte mig ut med barnvagn, Eliaz och bilbarnstol och körde mig sen till vårdcentralen här i Bara. Ville att någon skulle titta på Eliaz. Dem sa att han troligtvis inte har märkt något alls..SKÖNT!!=) Jag hade lite ont i ancken och ryggen så jag fick en läkartid lite senare och där visade jag inga tecken på skador. Men gud så rädd jag var. Tänk om det inte gått så bra?
Tänk om något hänt Eliaz?????
Jag var helt skakig sen men har lugnat ner mig nu, äntligen!
Bilen fick stå kvar i diket ett tag efter. A kom hem med sin chefs Jeep och drog upp den. Inte den lilla bilen vi har heller plus att diket var djupt.. Bilen verkar vara helt kvaddad. Den gick inte att starta överhuvudtaget så vi får väl lämna in den på en verkstad. Hoppas inte den går att laga! Vill ha en ny bil..som inte får sladd så lätt.
Är så tacksam och glad att det gick så bra..!
Ta det nu lugnt ute på vägarna, ni som kör!

ÄNTLIGEN!!=)

2010-01-27 @ 08:17:20
Har äntligen fått sova en "normal" nattsömn inatt. Så jäkla skönt. Det behövdes.. 2 veckor sen jag gjorde det senast.
Fast jag kan inte säga att jag är piggare för det. Kom inte i säng förrän 12 inatt och var uppe 7 igen. MEN man ska inte klaga=) Eliaz verkar iaf må mycket bättre och skriken på nätterna har miinskat rejält=)
Vi var och storhandlade igår och kom hem rätt sent och efter att måam packat upp allt behövde jag varva ner och ett, tu, tre var klockan 12.. Men idag blir det full fart trots allt. Ska vara hos frisören(min kusin=)) kl. 12 idag för slingor och klippning. Det brukar ta lite tid..hihi.
I eftermiddag blir det bakning.. Har sånt sug för att baka. Min favoritsyssla=)
Får se om jag får mellanrum mellan mina stycken nu då.. Har inte fungerat dem senaste gångerna..!!
Ha en fin dag alla och var rädda om er!

.

2010-01-24 @ 02:13:23
Eliaz mår nog inte alls bra. Han vaknade strax efter 1 efter att ha sovit ca 2 timmar och bara gallskrek. Inget vi gjorde hjälpte. Så till sist fick han alvedon och nu sitter vi här nere i soffan och myser. Alvedonen verkar ha hjälpt för han skriker inte längre men verkar vääldigt pigg. Kul..! Han hade ingen direkt hög feber när han vaknade så jag vet inte alls vad det är nu..
Satte ner honom på¨golvet och nu kryper han runt och pratar för fullt..hihi. Vilken liten tok vi har. Han har iaf inte ont någonstans nu längre=) Det lär bli en lång natt idag igen..suck!
När ska JAG få sova?!

FORTFARANDE SJUK

2010-01-23 @ 15:48:18
Eliaz, stackaren, är fortfarande sjuk. Mellan alvedonen har han 40 graders feber. Men det kan gå upp till 10 timmar mellan gångerna. Mycket skumt det där.. Man tror ju att febern är på väg tillbaka när det går så lång tid. Men för övrigt verkar han må bra.
Han sov mestadels av dagen igår så inatt kl. 12 skulle han inte sova mer. Så vi gick upp och han satt och lekte till halv 4, då somnade han på filten. Sen sov vi till strax innan 9. Så man känner sig lite seg idag.. Hittills idag har han bara sovit 40 min och det ser jag som ett tecken på att han mår bättre än igår åtminstone=)
Hoppas han blir frisk snart, mitt lilla charmtroll..
Hade velat gå ut och gå en runda med vagnen men det får vänta. Är så himla härligt väder idag. Njöt riktigt ordentligt när jag var ute med hundarna imorse..=)
Nu ska vi mysa lite här hemma och sen försöka skicka iväg A till Ikea så han kan köpa möbler till sitt kontor i källaren=) Så han äntligen kan börja jobba lite hemifrån=)
Bild på en sjuk Eliaz=(

MORGONPIGG?!

2010-01-22 @ 07:26:08
Varit uppe sen 5 idag också. Eliaz vaknade och var kohet!! 40 graders feber. Usch.. han verkade ha ont överallt stackaren. Han fick alvedon och fick ligga i bara blöja så febern kunde börja gå ner, vilket den har gjort nu. Men jag blev så himla rädd så jag ringde sjukvårdsupplysningen och dem tyckte att jag skulle ringa vårdcentralen idag så dem får titta på honom med tanke på att det är helg nu. Så det ska vi göra kl.8..
Annars har han faktiskt sovit relativt bra inatt. Har säkert med febern att göra.
Nu ska vi mysa lite=)
En bild på en frisk och glad Eliaz=)

SJUKER

2010-01-21 @ 16:13:44
Sitter här i soffan med en kopp te och njuter av tystnaden. Inte ofta jag gör det..
Lille Eliaz är sjuk IGEN. Han blev sjuk över nyår, fick feber och var förkyld, blev frisk för att förra torsdagen få feber igen som gick över till fredagen. Men nu idag har han feber igen. Förstår inte..han är inte förkyld och verkar inte ha ont i halsen heller. Tycker så synd om honom. Han är extremt gnällig.. Han har ju sovit och ätit så dåligt den senaste veckan. Trodde först att det kanske var fler tänder på gång men inga synliga hittills. Gör så ont i mammahjärtat när jag inte vet vad jag kan göra för att han ska må bättre..
Två dagar i rad har vi varit uppe kl.5 på morgonen. Han har inte velat sova mer.. INTE likt honom. Han brukar sova till halv8-8. Men jag får hoppas att hans snart mår bättre.
Annars har det inte hänt så mycket här hemma. Vi ska snart påbörja att kakla vårt badrum nere i källaren=) längtar. Kommer bli såå fint.
Just det.. VI hann ju gå på babyrytmiken imorse innan Eliaz blev sjuk. Jisses, vad många vi är nu trots 2 grupper. Men det är ju så skoj. Eliaz älskar det och även jag..hihi.
Ska försöka få undan lite tvätt innan Eliaz vaknar..
Men först ett stort GRATTIS till min fina kusin och hennes P som idag fick reda på att dem väntar en FLICKA!=)
Ha en fin dag alla och ta väl hand om er!

TRÖTT?!

2010-01-13 @ 23:58:16
Egentligen borde jag ligga och sova nu!
Var ute och gick en lång runda med hundarna innan ikväll medans A försökte natta Eliaz. men jag fick ta över när jag kom in. MEN tror ni han skulle sova? Nä, vi skulle skratta, busa m.m..hihi. Gick ner med honom och vi lekte och busade tills han äntligen somnade runt 22.30 efter mycket protest!! Förstår inte hur han orkar vara vaken så länge(6,5 timme!). Men nu sover mina älsklingar så sött så och här sitter jag...
Kräksjukan härjar ordentligt nu, på tal om något annat. Hoppas innerligt att vi klarar oss från den, iaf Eliaz. Jag brukar få den varje vinter och det känns som man ska dö så jag hoppas vår lille kille slipper det.
Nu får jag väl försöka räkna får..eller ska jag kanske träna en liten stund nu så blir jag kanske liiiiiite trött?!
Får se hur jag gör..=)
Hoppas ni sover gott därute!

NU RESER HAN SIG!!

2010-01-12 @ 20:34:27
Ja, nu reser han sig mot bord och allt, vår lille tokstolle!
Innan har han bara gjort det mot oss och i sängen men nu idag gjorde han det mot bordet. Tur man är snabb i vändningarna för han bara släppte och trillade bakåt i mammas famn. Så mycket han kan slå sig nu! Min stackars lille plutt.
Det blev en liten promenad innan för envise Eliaz vägrade sova. Så vi tog en promenad i snön och pratade även med  grannen idag. Många som är mammalediga här=) Kul är det..
Nä, nu ska vi busa lite innan det är dags för Eliaz att sova. Han är som en duracellkanin!=)
Ha en fin kväll och var rädda om varandra!

.

2010-01-12 @ 10:17:25
Igår var vi ute och gick med Emma och Elin i 2 timmar=) Snacka om att vi var stelfrusna sen.. Men det var skönt att bara gå ut och gå. Vi strosade runt vid det nybyggda området. Jag ÄLSKAR att titta på hus. Får mycket idéer och inspiration.. Vi vill ju bygga nytt men vi har inte riktigt hittat "DET" huset. Hittat många som känts okej men man vill ju vara säker på det huset man väljer. Fortsättning följer......=)
Eliaz springer runt i sin gå stol just nu. Han är för rolig. Försöker jaga hundarna..hihi. Han verkligen älskar dem. Häromdan kelade han med ena hunden. Såg så gosigt ut=)
Får se om vi inte tar en liten promenix idag igen, jag och Eliaz. Fast jag är ganska trött idag och har egentligen en massa måsten. Men ibland får man strunta i det=)
Ha en fin dag!

.

2010-01-10 @ 14:27:41
Jag och Eliaz har sååå tråkigt idag eller åtminstone jag. Han blir glad bara man tittar på honom=) Mitt lilla busfrö.
Nä men jag är så uttråkad. Vill göra något men har en mycket trött man som bara vilar. Jag tycker han är klen men ja..hihi.
Igår var vi på kalas hos min mormor och firade henne samt min kusin. Alltid mysigt att träffa släkten.
Jag har sån panik varenda dag för att det börjar närma sig dagis. Mår riktigt dåligt.. Tycker det är superjobbigt.
Har inte mycket mer att skriva nu. Ska gå och tjata lite på A så vi kan hitta på något=)
'
Hoppas ni alla får en toppendag idag.
Hej så länge!

BLOGGTORKA!!

2010-01-09 @ 09:03:57
Usch, vilken bloggtorka jag haft. Ber om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande.. Men nu har jag fått en ny data så då blev det helt klart roligare att blogga..hihi. Det är en sån minidata kallar jag det. Jätteliten och nätt=)
Eliaz är nu lite mer än 8 månader och utvecklas för fullt. Han är helt underbar och vi älskar honom mer och mer för varje dag. Nu börjar tanken på dagis komma krypande så smått och jag får så ont i hjärtat av tanken. Fyy... Tror nog att alla mammor och pappor känner ungefär likadant. Alla ska ju gå igenom det någon gång.
Vi hade ju tänkt flytta från Bara innan det är dags för dagis men vet inte om vi hinner det.
Har en supergnällig bebis just nu som kallar på mamma.
Får fortsätta senare men ett par bilder hinner vi med=)
gick bara att ladda upp en bild på en inlindad Eliaz=)
Hej så länge!