VAAAAAAARMT

2009-06-30 @ 16:45:39

Guuuuuuud, vad varmt och klibbigt det  är idag. Man kan ju varken vara ute eller inne. Det är helt vindstilla... Nä, usch. Så här varmt behöver det inte vara. Stackars Eliaz gillar inte alls värmen. Han sover och gnäller om vartannat. Satt ute i trädgården en stund innan medans E låg och sov i vagnen i skuggan. Skönt för honom tänkte jag.. Men gud vad svettig han var när han vaknade..stackars liten. Inte lätt att vara liten när det är så varmt.
Får hoppas att det inte är lika varmt imorgon. Ska på fika med tråden från Familjeliv.. Ska bli trevligt att träffa alla mammorna och bebisarna för första gången=)
En positiv grej för mig med värmen är att jag inte känner för att äta.. Så jag går kanske ner några av dem sista graviditetskilona då=) gick ju upp 25 kg..hihi. Mycket var vätska.. Blir så när man har havandeskapsförgiftning. Rasade nämligen i vikt efteråt men har ändå ett fåtal kilo kvar. Jaja, dem försvinner väl snart hoppas jag.

Ska försöka få iväg inbjudningskorten till dopet idag. Vi har bjudit 75 st.. Galet många, jag vet. Men har man stor släkt så har man=) Har 8 stycken inbjudningskort kvar att skriva och hitta adresser till.. Sen är dem färdiga.. 30 stycken har ajg skrivit. Inte så jobbigt egentligen.. Bara att fylla i hur, när och var i princip, men ändå.

Nä, nu börjar det lukta bajs här..hihi. Eliaz har krystat klart så det är dags att byta blöja.. Han är duktig och vet att man ska hålla skiten ifrån sig=)

Ha en fin eftermiddag/kväll.

Helgen

2009-06-29 @ 10:20:27

Vilken härlig helg vi har haft=) I lördags var vi på Svedala marknad med Dennis, Jessica och Liam. Varmt och skönt var det.. Senare på kvällen grillade vi tillsammans hemma hos dem. Mycket trevligt..=) Eliaz var så snäll hela dagen. Det är iofs alltid. Han gnäller bara när han är hungrig, vill mysa med mamma och pappa eller när han bajsat, hihi.. min duktiga kille..
Igår höll vi på i trädgärden hela dagen. Rensade ogräs, planterade nya blommor och klippte häcken.. Jag tänkte ju inte på att solen tog så mycket.. Jag hade ett lite annorlunda linne på mig och fick en sån snygg solbränna, eller inte! Ser sjukt roligt ut..haha. Kan ju inte visa mig ute i något annat linne nu.

Jag älskar min fina  och vackra familj så himla mycket. Jag blir så varm i kroppen och hjärtat när jag ser mina underbara pojkar.


Tänkte försöka lägga in lite bilder...

                     
                                              Bobby                        Falco                          Rocco

                

Nu ska vi ut och gå en runda i det fina vädret=)



En snabbis

2009-06-27 @ 10:45:06
Hoppas på en fin och härlig dag idag. Vi hade tänkt åka in till Svedala marknad och gå där och strosa lite..mysigt=)

Jag har ett matvrak liggandes bredvid mig. Han bara äter och äter..min lillefis=)

Är det fler än jag som har slut på fantasin när det gäller vad man ska ha till middag? Dagens I-lands problem..hihi..
Nä, men det känns som att vi bara grillar och grillar på helgerna. Var är fantasin?

Nu få¨r jag nog hoppa in i duschen så jag är klar tills A kliippt färdigt gräset.

Förresten... Blogga är kul ju..hihi.



Eliaz och jag

Vem är då vi?

2009-06-26 @ 15:43:08
Jag är ju inte den mest tekniska personen här på jorden men ska ge bloggandet en chans..=)
Kan alla andra måste väl jag också kunna printa ner ett par bokstäver och så..

För er som inte vet vem jag/ vi är så består vår lilla familj av mamma Minette 24 år, pappa Andreas 26 år och vårt hjärta Eliaz, snart 2 månader. Vi har även 3 hundar och 2 katter. Ja, jag vet att jag har många djur..men jag kan inte motstå dem. Jag är en riktig djurvän...på både gott och ont.

Eliaz var beräknad till d. 8 maj-09 men kom efter igångsättning d. 29 April. Han vägde 3165 gr och var 50 cm lång. Jag fick havandeskapsförgiftning i v. 32 och låg därefter inne från och till på prenatal i Malmö. Till sist fick jag som jag ville och blev då igångsatt. Förlossningen gick jättesnabbt och smidigt. Tog allt smärtstillande dem hade att ge mig...hihi.

Nu njuter vi av varje dag med Eliaz. Han är helt underbar.. Mammas glada pojke=) Tyvärr fick vi ett dåligt besked igår på 2 månaderskontrollen. Eliaz har ett blåsljud på hjärtat. Nu ska det skickas en remiss till barnkliniken som får göra en ordentlig kontroll på honom. Behöver absolut inte vara något förklarade läkaren men man måste kolla upp det. Jag fick panik..grät som bara den när vi kom hem. Jag som redan oroar mig för minsta lilla (har alltid gjort det). Det var inte roligt. Nu hoppas vi bara på att vi får en tid snart så man kan få några svar. Men för övrigt är han en stark och pigg kille. Han väger nu 5120 gr och är 59,5 cm lång. Stora killen nu=)

Nä, nu får jag nog ta och göra något vettigt medans E sover. Han har varit vaken hela dagen så han behöver sova en stund.

sista magbilden

Eliaz på BB.

Välkommen till min nya blogg!

2009-06-26 @ 14:57:49