Tisdag

2010-03-30 @ 08:17:40
Önskar att jag kunde blogga från mobilen.. Men snart kan jag nog det. Ska troligtvis få en iPhone. Woohooo..=) Fattar n0ll när det kommer till tekniska saker så det ska bli intressant..hihi.
Idag ska vi träffa Emma och Elin. Tror Eliaz saknar Elin litegrann=)
Nu blir det lite frukost här hemma och sen ska Eliaz troligen fortsätta röja runt här. Att en sån liten krabat kan stöka upp så mycket? hihi..
Är nyfiken på vem som läser min blogg..! =)
Kan ni inte skicka en kommentar så man vet=)
Lite bilder kan vi väl bjuda på=)
Min nya hårfärg
En superkoncentrerad Eliaz, hihi..

Måndag

2010-03-29 @ 16:50:46
Helgen gick så himla fort. Vi var på Entre i lördags och shoppade lite..mest till mig för en gång skull=) kom över ett par tröjor, leggings och smink från Mist Stockholm. Aldrig provat det märket innan. Har fastnat för Make up Store så vi får se om det är lika bra=)
På kvällen hade jag myror i benen, så jag var faktiskt "ute" med min älskade Mia. Eliaz somnade strax innan jag gick så A fick ha lite egentid=)
Mia och jag hamnade på 2 fester som var sisådär roliga. Kändes som vi åkt  tillbaka 10 år i tiden..hihi. När klockan var 03.20 stack vi till Burger King på gustav och fick lite mat i magen och sen träffade vi lite annat folk där.. KUL!!=)
Kvällen var nog allt lite galen. Vi kände oss som 2 fjortisar emellanåt..haha. Men sånt får man bjuda på ibland. Huvudsaken är att vi hade roligt. Jag landade i sängen bredvid A strax innan 5 och då var jag fortfarande PIGG??! Sov 2 timmar och sen bjöd A mig på en riktig brakfrukost med ägg och bacon. När det var dags för Eliaz att sova passade vi på att vila då också och sen på kvällen blev det pizza och massa mys i soffan.
Underbar helg.
Idag har vi varit hos frisören så jag kunde få fixat min groteska utväxt..hihi. Det är nackdelen med att inte vara så naturligt blond..
Nu blir det nog en liten promenad med hundarna och sen dags att laga middag.
Idag blir vårt hjärta 11 månader. Vår stora kille..=) Snart dags för kalas. Vi ska ha det i 2 omgångar annars blir vi närmre 40 personer på en och samma gång och det är lite för många kan jag tycka. Så istället får Eliaz 2 kalas=)
Han är det absolut bästa som hänt oss, vår lille buse. Mamma och pappa älskar dig så himla mycket, Eliaz.

Hoppas ni alla haft en trevlig helg!

Lördag

2010-03-27 @ 07:07:35
Vi kom hem igår kväll efter att ha varit i Linderöd och hälsat på min familj. Supermysigt har vi haft=)
Blev ingen längre vistelse eftersom vi ska dit igen på påskafton.
Det var så himla skönt vårväder där uppe igår så vi tog en liten promenad med min mormor=)
Igår när vi kom hem skulle vi egentligen grillat men klockan var så mycket så det blev pizza. Mums, vad gott det var. Tack för tipset Emma=)
Eliaz vaknade med en snorig näsa imorse. Är det normalt att ett barn ska vara sjuk konstant??? Jag tycker inte det går många dagar mellan alla sjukdomar han åker på, stackaren. Nu fick vi visserligen förklaringen till den oroliga natten. Men för övrigt är han lika pigg som vanligt så hela familjen ska ta en tur in till stan idag och handla lite=)
Hoppas ni har en trevlig lördag!!

.

2010-03-25 @ 06:45:53
Gud, vad snabbt veckan har gått. Har sanerat hela hemmet denna veckan efter all kräksjuka!  Fy för sånt..
Vi har haft riktig absinens efter E&E och igår, äntligen så sågs vi. Elin tyckte nog inte det var lika roligt att se Eliaz som han tyckte det var att se henne..hihi. Han börjar bli en riktig tjejtjusare=)
En bild på lille Eliaz=)

Väntan..

2010-03-21 @ 16:20:29
Sitter här och ugglar medans pojkarna i mitt liv sussar lite. Eliaz drabbades ju av kräksjukan i onsdags och i fredags var det A´s tur. Eliaz fick även feber i torsdags men slapp kräkningarna. Idag är första dagen som jag inte behövt byta 511 blöjor. Förhoppningsvis börjar magen återhämta sig och febern är helt borta sen igår. A mår ganska bra idag som tur är så han kan ta hand om lille Eliaz ifall jag blir sjuk. Väntar bara på min (o)tur.. Man går runt och känner efter och mår skumt från och till. Äter inte mer än 3-4 mackor om dagen..och det är allt. Dumt, jag vet.
Hoppas ni alla mår bra och har en härlig söndag!

NÄR SKA VI FÅ VARA FRISKA???

2010-03-17 @ 22:27:30
Eliaz har drabbats av kräksjukan..=(
Fy, vad det är jobbigt för honom. Det kommer från alla håll och kanter.
han somnade för 1 timme sen och jag hoppas han sover hela natten, mest för sin egen skull, så han slipper kräka mer. Vi lär väl också få det, jag och A.
Den ena sjukdomen avlöser den andra. Det är skit!! jag tycker Eliaz har varit mycket sjuk nu under en kort period. Det får gärna vända snart!!
Nä, nu ska jag väl gå och nanna lite ifall det blir en kräknatt=(
Var rädda om er!!!

SJUK=(

2010-03-12 @ 12:33:20
Nu var det min tur att bli sjuk. Har ju känt mig krasslig hela veckan och igår kom förkylningen!! Men ändå kände jag mig relativt pigg och städade och så. Men IDAG..FY F-N säger jag bara! Idag mår man som en råtta. Jag skulle aldrig städat som jag gjorde men jag måste det. Har ju 3 hundar som drar in en massa skit nu när det är slaskigt ute. Vill ju inte att Eliaz ska behöva krypa runt i det. Igår moppade jag 3 gånger!!!!! Ibland är det inte kul att ha hund.
I alla fall så hoppas jag att jag blir piggare och kryare snart så vi kan leka med alla mammorna nästa vecka=)
Förhoppningsvis slipper vår lilla ögonsten undan denna förkylningen. Han ärr ju fortfarande snuvig men det behöver inte bli värre. Tycker att han har varit sjuk tillräckligt nu.
Så i helgen blir det bara en massa mys och försök att bli frisk..
Hoppas ni får en trevlig dag/helg=)

BESÖK

2010-03-10 @ 15:27:03
Igår fick vi besök av min underbara mamma/Eliaz mormor. Var så himla mysigt. Jag bjöd på en supergod ost/kasslerpaj och lite kaka till efterrätt. Det är så synd att vi bor 7 mil från mina föräldrar. Hade velat träffa dem oftare. Tänkte att vi kanske skulle åka upp där ett par dagar nästa vecka=)
Idag har vi bara varit hemma och myst. Jag känner mig fortfarande krasslig och Eliaz näsa rinner fortfarande.
Vill egentligen skriva så mycket... Fick reda på lite saker idag som irriterar mig. MEN man vet aldrig vem som läser. Dumma avundsjuka människor det finns i denna värld!!
Nu ska jag vila en stund innan mitt lilla hjärta vaknar.
Eliaz och mormor=)
Ha en fin dag!

KRASSLIG

2010-03-09 @ 01:16:20
Borde sova nu istället för att sitta här. Men somnade vid 21 på soffan och vaknade för en timme sen och är relativt pigg?!
Rubriken stämmer in på hur jag känner mig.. Börjar få ont i halsen=(
Eliaz blev förkyld i torsdags igen. Han hinner knappt bli frisk innan det kommer nåt nytt skit.
Nu får vi hoppas att det är sista förkylningen för denna säsongen.
Eliaz 2 framtänder i överkäken har kommit nu under helgen=) Min lillefis börjar bli stor.
Vi har fått plats på förskolan vi ansökte om. Så i september ska vår lille kille bli inskolad. Får ont i magen bara jag tänker på det.. Usch. Vill inte vara utan honom hela dagarna. Mammas och pappas lille charmtroll.
På tal om något annat så har vi haft en supermysig helg. Hade riktig myskväll i lördags med god fondue och igår var Carro här hela dagen=) Älskar besök!
idag skulle vi egentligen haft en playdate med Emma och Elin men Elin blev magsjuk igår kväll så vi hoppade det. Hon får krya på sig snabbt så vi kan leka snart=)
Tänkte ha mammafika här denna veckan men skjuter upp det till nästa vecka i och med att jag inte mår riktigt 100.
I lördags sov Eliaz 3 timmar i sträck på dagen och jag var så rastlös. Hann ju med att storstäda, tvätta m.m.. men sen hade jag inget att göra. Konstigt nog ställde jag mig inte och bakade..hihi. Men tanken slog mig: Vad gjorde jag innan vi fick Eliaz??
Hade man ett liv innan? hihi.. I vilket fall som så är livet helt j---a underbart nu. Jag är mamma till den finaste lilla pojken mina ögon någonsin skådat och har en underbar sambo. Kan inte bli bättre.. Älskar vår lilla familj vi skapat.
Nu ska jag joina mina pojkar med en vistelse hos John Blund.
Ha det fint alla.

Jaha...

2010-03-02 @ 07:02:22
Har haft fullt upp, därav den dåliga uppdateringen.
Förra veckan var det full rulle varje dag. Min mamma och mina brödrar var här en dag och sen var det fullt av mammafika, frisörbesök, ikea, fotoframkallning m.m..
I fredags kväll kom min fina kusin+sambo hit och åt 3-rätters middag=) Himla trevligt var det.
I lördags var det först kalas och sen blev det spontan middag+lite party hos det ena grannparet här. Oj, oj, oj.. Jag råkade bli full innan det var dags för melodifestivalen..hihi. Men ack så skoj, vi hade. Vi sjöng, försökte förstå danska, skrattade och hade himla trevligt. Vi fick tacka för oss vid halv 2 för då ville inte Eliaz sova där mer. Skönt när man bara bor ett par hus bort.
I söndags mådde man som en kratta!!!! 8 timmars sömn på 2 dygn är ingen hit. Men börjar återhämta mig nu=)
Denna veckan blir det också full rulle. Idag kommer Emma och Elin hit och fikar. Vi bara måste ses ett par gånger i veckan=) På onsdag är det mammafika igen och torsdag är det babyrytmik och café på schemat. KUL!!=)
Om mindre än 2 månader blir vårt älskade hjärta 1 år. Herregud, vad tiden gått fort. Känns som han kom igår. Jag är så lycklig över att vi fått just Eliaz. Han är vår ögonsten. Så himla fin och alldeles underbar. Mamma och pappa älskar dig över allt annat, Eliaz!
Nä, nu ska vi mysa lite innan A ska till jobbet.
Ha en fin dag och var rädda om er.