PROVER

2009-11-24 @ 11:59:05
Usch..är precis hemkommen från vårdcentralen. Nu ska dem äntligen utreda min mage. Fick lämnat lite prover idag..blev 6!! rör. Men det gick bra.. Mitt hb-värde hade gått upp lite sen sist. Dem andra proverna får jag reda på i slutet av veckan eller i början på nästa. Låter kanske konstigt men jag hoppas att proverna visar något så jag kan få ett svar på detta. Är så himla jobbigt..
Nä, nog om det nu..

Idag ska jag och Eliaz på besök till min fina kusin och hjälpa henne att göra slingor=)

Eliaz har fått sin första tand=) i lördags ploppade den upp. Den syns inte jättetydligt än men den är där!
Nu sover han där ute men jag hoppas att han vaknar snart.. Så vi kan komma iväg i tid=)

Tänkte försöka uppdatera lite bilder ikväll eller imorgon när jag har mer tid.

Ha en fin dag!

LUSSEBULLAR

2009-11-13 @ 09:37:55
Jaapp, det bakades lussebullar här igår kväll. Dem blev gudomligt goda!!=) T.o.m min sambo som inte ens gillar saffran tyckte dem var goda. Då har man fått bra betyg=) Hittade ett recept ¨på recept.nu med kesella i och det gjorde dem jättesaftiga. Hade egentligen tänkt vänta till 1:a advent men kunde inte hålla mig. Var så sugen..hihi.

Idag kommer min fina kusin hit på fika=) mys.. I förrgår hade vi grannen Emma och hennes lilla, söta Elin på fika. Elin är bara 10 veckor och såå liten tyckte jag. Nu förstår man hur fort tiden går. Sinnes...

Har glömt berätta att Eliaz sitter själv nu. Började med små stunder förra veckan men sen i tisdags sitter han själv=) Så roligt att se honom sitta och välja ut vilken leksak han ska ta. Han babblar på en massa nu. Bababa Dadadada Gagagaga..så låter det väldigt ofta. Hihi..

Kom att tänka på en annan sak när jag läste Magdalena Graafs blogg. INBROTT.. Nu börjar årets andra stora inbrottsvåg. Obehagligt. Tur vi har våra 3 hundar=)

Svininfluensavaccinet är godkänt för barn från 6 månader. Ska ni ge det till era små?

Fredag d.13:e idag..USCH. Jag är så skrockfull!!=)

.

2009-11-12 @ 13:58:00
Mådde faktiskt ganska bra efter vaccinationen i förrgår. Värre var det med sambon. Han hade frossa, huvudvärk och kände sig allmänt dålig. Men idag kände han sig lite bättre som tur är.

Jag blev supernojig av att ha råkat läsa att man inte ska ta alevdon efter sprutan. Jag var tvungen att ta panodil inatt, hade så ont i tjejmagen. Väntar på att vårdcentralen ska ringa upp mig så jag får fråga dem. Har varit inne på lite olika sidor och läst om det men inte fått något direkt svar..
Usch, vill inte att vaccinet ska bli "förstört" p.g.a min fruktansvärda mensvärk!! Jag är så himla supernojig för precis allt. Önskar att jag kunde vara lite eller mycket lugnare dels för min egen skull men även för min omgivning. Jag kan ju stressa upp dem till tusen också.

Idag har vi varit på babyrytmiken coh babycaféet efteråt. Så himla mysigt=) Eliaz kommer nog bli dansare när han blir stor så som han steppar när man sjunger=)

Dem 2 senaste dagarna har Eliaz inte sagt mamma så mycket, bara när han varit gnällig och ledsen. Då kommer dett MAMMA!=) Det är precis som han börjar förstå att jag är hans mamma. Underbart=)


Skickar styrkekramar till alla sjuka därute!!

OROLIG

2009-11-10 @ 15:39:27
Tänkt att vi skulle ta vaccinet mot svininfluensan idag. Men jag är så rädd och blir kluven när jag läser om folk som är emot det. Förstorar media verkligen upp det?
Nää..idag hade Sverige sitt 5:e dödsfall av svininfluensan.
Jag måste ta det..om inte för min egen så för Eliaz skull. Men jag är så rädd för biverkningarna. Tänk så dör man av vaccinet?
Fy, vad jobbigt det är. A ska ta det idag iaf. Får se om jag väntar till lördag. Tänker mest om jag skulle känna mig krasslig efter den och inte orkar ta hand om Eliaz ensam, för på lördag och söndag är ju A hemma hela dagarna. Får se.. Man kan vaccinera sig fram till kl.18 idag så jag har lite mer betänketid ang. dagarna.

Nu ska jag mysa med mitt hjärta som står i gå stolen och kallar på mamma=)

UTTRÅKAD!

2009-11-10 @ 09:56:51
Lika tråkig dag idag. Regnigt ute..
Vi vill ju hitta på något!? Känner mig rastlös och uttråkad..!!

.

2009-11-09 @ 15:43:08
Tråkig dag idag. Städat en massa.. Blir skitigt så fort vid denna årstiden, speciellt med 3 hundar!
Eliaz har varit lite gnällig idag, vet inte vad det är med honom. Han har så svårt för att komma till ro och somna. Det enda som hjälper är om man går runt och vaggar honom en längre stund. Han är kanske inne i en utvecklingsfas eller något. Han säger mamma jättemycket nu=) hoppas att han snart ska förstå att det är jag som är mamma.

Usch, vad trött jag blev...
Längtar till torsdag..babyrytmik igen. Eliaz älskar det=) Han steppar med ena foten så fort man sjunger för honom. Min lilla toker=)
Nä, nu ska jag försöka vila en stund innan Toker vaknar och det är dags för att laga mat..



MAMMA!!♥♥♥

2009-11-07 @ 08:29:31

Han säger MAMMA!!!=) Han vet visserligen inte vad det betyder än men han säger det iaf. Min duktiga, fina och bästa prins.. Endast 6 månader, 1 vecka och 1 dag gammal..hihi. Mamma älskar dig såååå himla mycket♥♥♥

TGIF...

2009-11-06 @ 15:27:11
Vet ni en rolig sak?
Många på min facebook skrev ofta TGIF på sin status och jag satt hemnma och undrade vad tusan det var tills en kväll när jag satt på just TGIF på lilla torg. Thank God It´s Friday!! Då slog det mig. Hihi.. Tjejerna tyckte nog jag var lite trögtänkt=) Men det är så när man inte är ute och svirar längre. Man hänger inte med i svängarna. Jag frågade dem t.o.m när vi satt på Lemongrass och åt, hur mna dansade "nuförtiden"..haha. Ja, jag är inte klok..hihi.

Igår var vi på 6-månaderskontrollen för Eliaz. Han var superduktig=) Han väger nu 8090gr och är 71,5 cm lång=) Denna månaden hade han bara vuxit 1 cm till skillnad från 3 dem andra månaderna=) Han följer sin kurva så fint såå=) Han är helt underbar. Mitt lilla liv har hunnit bli 6 månader. Jag som var så orolig under graviditeten. Sprang hos barnmorskan var och varannan dag för att lyssna på hjärtat så jag visste att mitt lilla hjärta levde. Jag var så himla orolig. men han växte så fint där i mammas mage. Men så kom min absolut värsta motgång..HAVANDESKAPSFÖRGIFTNING. Nu var det kört tänkte jag..men NÄ. Han klarade det galant i magen det också. Mer mamma som inte mådde bra. Men det gick bra till sist. Men det lär dröja ett tag innan det blir fler barn. Haft så mycket bekymmer efteråt trots att jag hade en väldigt smidig MEN plågsam förlossning. Sprack i pricip inget men ändå..usch! Får hoppas att allt återgåt till det nomala snart.
Nä, nu kom jag helt från ämnet. Skulle berätta att Eliaz fick lite presenter igår bara för att han var så dukitg hos doktorn. Himla massa leksaker och en gå stol=) han är så lycklig. Han står i gå stolen framför tv:n som för övrigt är hans bästa vän. Telia-reklamen är det bästa han vet. Fina f'rger=) Försöker träna honom till att säga mamma, haha. Men jag sa faktiskt det när jag var 6 månader så jag tänkte att det kanske fanns i generna..hihi. Men inte än iaf=)

Nu ska jag mysa med min älskade, fina och duktiga son!! Min Eliaz=)

Ha en trevlig fredag allihopa..



Mitt hår har ljusnat en hel del efter alla tvättar så nu har jag vant mig lite iaf=)