Lillebror är här!

2011-01-21 @ 19:02:27
Lillebror är äntligen här!! Han kom i onsdags kl. 23.29. En riktig dunderklump på 4450gr och 54 lång!!;) det tillstötte dessvärre en del komplikationer för min del efter förlossningen så vi lär bli kvar här ett tag. Men huvudsaken är att lillebror mår bra!:)

Denna väntan...

2011-01-19 @ 15:43:44
...SUCK!!!!!!!!!!!!! Jag kommer inte riktigt igång. Vi är fortfarande kvar påförlossningen. Har varit ute och ätit lunch och promenerat en massa vilket resulterade i lite mer värkar. Sen när vi kom tillbaka fick jag ligga med ctg och fick en sån jävla värk men sen bara försvann det. Får lite småvärkar i ryggen. Kommer det inte igång idag får vi åka hem och sova och komma tillbaka imorgon bitti för igångsättning eftersom vattnet gått. Men det var ju inte så här det skulle gå till när man är omföderska enligt mig. Det ska gå fort men det gör ju för tusan inte detta!

Mot förlossningen..

2011-01-19 @ 09:04:48
sitter nu i bilen på väg in till förlossningen. Slemproppen och vattnet gick nu imorse och en hel del värkar har även letat sig fram. Har dock inte känt bebisen så mycket så förlossningen ville att vi skulle komma in nu redan. Hoppas inte det är nåt fel på vår lillkille. Uppdaterar sen igen..

Gnällig...

2011-01-18 @ 20:47:13
..är vad jag är. Känner mig så iaf. Har varit en tur på sjukhuset idag för kontroll. Fick ögonflimnmer, huvudvärk och illamående innan idag så efter samråd med förlossningen tyckte dem att jag skulle komma in.
Ingen havandeskapsförgiftning och ingen igångsättning. Suck..
Känner att jag bara mår sämre och sämre för varje dag. Mer illamående och orolig mage. Hör kanske till, jag vet inte! Men jobbigt är det.
För er som känner mig bra vet att illamående är det värsta jag vet. Får riktig panik och bara skakar,vilket gör saken ännu värre. Så om det nu beror på graviditeten så tycker jag att lillkillen ska titta ut NU!!
Orkar inte må så här mer. Idag har vi gått 1 vecka över tiden och förlossningen i K-stad gör inget förrän tidigast v.42+0 och där är vi nästa onsdag=(
_
Nä, nu ska jag sluta gnälla och ta hand om min trötta son. Han har sovit jättedåligt inatt och det smittas av på hans mamma och pappa så vi hoppas på en bättre natt inatt.
_
Hoppas ni haft en bra dag!

BF+6

2011-01-17 @ 15:14:41
Nu har jag gått över tiden med 6 dagar. Tror lilleman har det alldeles för bra där inne=)
Han har lurat mig 2 gånger under helgen. Både i fredags och igår men det slutar som vanligt med lite toabesök och sen inget mer. Mådde så dåligt i fredags att jag sov på soffan. Usch..trodde nästan det var någon magsjuka på gång. Sånt gillar vi inte.
_
Annars har helgen gått i lugnets tecken, Blir ju så nu när man bara väntar och väntar.
Besöket hos bm i fredags gick bara bra. Blev ingen hinnsvepning utan den görs på torsdag när vi har nästa besök, om han inte kommit då.
Fortsätt håll tummarna för att han kommer snart.
Jag spricker snart av längtan♥

Dag 2 - Min första kärlek

2011-01-17 @ 15:02:14
Då är det väl dags för en uppdatering av 30-dagars listan.
Min första kärlek.. Hrm..Sitter och funderar. Om man ska gå så långt tillbaka som till grundskolan så var man väl kär i den ena killen efter den andra, hihi.
Trodde när jag var 16 år att jag funnit "the one". Det förhållandet höll i nästan 3 år men vi var verkligen inte ämnade för varandra, haha. Hela havet stormar kan man nog sammanfatta det som.
_
Träffade Andreas av en slump när jag skulle besiktiga min första bil för snart 7 år sen. Kunde inte i min vildaste fantasi föreställa mig att vi skulle vara där vi är idag med barn, hundar, hus och förlovade.
Vi har gått igenom så mycket tillsammans och det har gjort oss mycket starkare tillsammans. Den kärleken jag känner för honom går inte att beskriva.. Den är så stark och jag skulle gå genom eld för honom.
Han är den finaste pappan jag någonsin kunde önska mig till Eliaz. Han är min första riktiga kärlek.
Nu vet jag vad äkta kärlek är ♥
_
Jag har ju även annan man i mitt liv=)
Vår fina, fina, älskade Eliaz ♥
Alla som fått barn förstår nog vilken enorm kärlek jag pratar om.
Den är oändlig.
Mina fina killar♥
Jag älskar er så!!

Jag är så trött..

2011-01-13 @ 21:24:29
..så därav ingen uppdatering. Vi går på övertid nu. V.41(40+1) idag.. Det tär på hela ens humör! Hoppas han kommer snart. Ska på bm-besök imorgon bitti. Kan kanske be henne göra en hinnsvepning så vi får fart på honom.. Dem gjorde det när jag skulle ha eliaz, men det hjälpte tyvärr inte då. _ Tänkte bara titta in och uppdatera er om varför det står stilla här inne. Ska försöka orka med ett längre inlägg imorgon och dag 2 på listan jag påbörjat:) _ Var rädda om er!

Dag 1 - Presentera mig själv

2011-01-10 @ 14:27:37
Det här tycker jag alltid är så svårt, att presentera sig själv. Men jag ska göra ett försök=)
_
Jag är en 26-årig tjej och bor i en liten by som heter Linderöd. Kommer ursprungligen från Malmö men flyttade därifrån för 4 år sen. Bodde i Bara några år men nu är vi som sagt bosatta i Linderöd. Vi hyr för tillfället ett hus här i väntan på att vårt nybyggda hus ska bli färdigt.
_
Jag bor här med mina fina sambo, Andreas och helt underbara son, Eliaz som är 20 månader! Vi har även 3 stora hundar och 2 katter. Jag älskar djur och hade kunnat haft fler om jag inte stoppat mig själv..hihi. Vilken dag som helt väntar vi tillökning. Det ligger en liten lillebror i min mage som enligt rul är färdigbakad imorgon=) Vi längtar så!! Familjen är mitt liv. Jag älskar er så mycket att det gör ont ♥
_
När jag inte är gravid eller mammaledig jobbar jag som väktare och har gjort det i snart 4 år. Väldigt roligt, spännande och varierande yrke men med arbetstider som tyvärr inte är dem bästa.
_
Annars är jag en väldigt social och pratglad tjej. Älskar att skratta och ha kul.
Det var lite om mig..=)
_

Inget nytt

2011-01-10 @ 08:40:12
på bebisfronten än så länge!! A åkte iväg till jobb men får nog köra i ilfart hem om det skulle sätta igång. Han har ju 7 mil hem och vi har 3 mil in till Kristianstad och förlossningen. Men det löser sig nog.
Jag har äntligen hittat laddaren till min bloggdata så nu ska det nog komma upp fler inlägg. Tänkte ge mig på 30-dagars listan. Får se hur mycket jag hinner med=)
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat? 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Det här är jag bra på 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder 

Första inlägget om det kommer senare=)
Hej så länge!

BF-2

2011-01-09 @ 09:52:24
Ja, idag är det 2 dagar kvar till bf. Undrar när han tänker titta ut. Alla känningar jag haft är som bortblåsta.. Skumt det där. Det här med att gå och vänta på att det ska sätta igång är något helt nytt för mig. Med Eliaz blev jag ju igångsatt i v.38+4 efter att ha legat inne ca 2 veckor med havandeskapsförgiftning. Så detta är lite spännande=) Men jag har hela tiden sagt att skulle jag inte bli igångsatt för havandeskapsförgiftning denna gången så blir jag det för att jag gått över tiden.. Hihi, jag känner mig sååå positiv. Nä, han kommer väl när han är redo.
En annan sak som cirkulerar fruktansvärt mycket i mitt huvud och som gör mig enormt rädd är alla komplikationer som kan uppstå. Jag vet inte om andra omföderskor tänker likadant. Men nu vet man ju vad som väntar och hur en förlossning går till, därför tänker jag mer på allt det där andra. Det är jättejobbigt. Jag kan få riktiga panikkänslor ibland när tankarna går för långt. Usch! Jag ska försöka slå bort dem tankarna. Dem gör ingen nytta!!
Annars rullar allt på som vanligt här hemma. Eliaz har nog börjat hamna i nån trotsålder. Han gör ALLT han inte får och gärna med ett leende.. Det kan driva en till vansinne men även till många skratt. Man har ju svårt för att hålla sig för skratt ibland. Han ser så rolig ut ibland när han ska hitta på sina hyss. Han är vårt älskade charmtroll=)
Nu ska jag inte skriva mycket mer utan ÄNTLIGEN bjuda på några bilder=)
Enjoy!
Så här kan det se ut om man vänder ryggen till 2sek, hihi.
Säger ssccchhyyyyyyylt (sylt) =)
Några av julklapparna som tomten kom med på morgonen
A gillade tomten extra myket i år..haha!
Ha en fin dag!

Uppdatering..

2011-01-07 @ 12:35:44
Än så länge inga riktiga värkar.. Men snart förhoppningsvis! Håll tummarna!!:)

Falskt alarm??

2011-01-06 @ 23:13:38
Har haft lite småvärkar från och till nu under kvällen. Mest i ryggen, precis som när jag skulle ha Eliaz. Men jag tror nog att han luras lite därinne..hihi. Har börjat få lite panikkänsla inför förlossningen. Jag vet ju vad som väntar, hur ont det gör och allt som kan hända..alla komplikationer. Usch.. Ska försöka tänka positivt!! Tänkte inte skriva så mycket mer utan bjuda på ett par bilder istället. Var ett tag sen=)

Får inte skitet att fungera från min iPhone..!!
Värkarna börjar ändå tillta lite nu så jag ska upp och gå lite.
Han får inte komma nu.. Har inte packat bb-väskan än..hihi.

Hej Svej!!

1 vecka kvar

2011-01-04 @ 07:52:22
till bf idag. Inte klokt vad fort tiden går. Ville mest bra titta in och säga hej, vi mår bara bra och bebis har inte kommit än!!:) Sist skrev jag om när vi var på besök på förlossningen. Blev hemskickad och går på täta kontroller. Än så länge ser det nåt så när stabilt ut. Men nu vill vi ha ut honom! Så snälla bebis, KOM UT!! Vi längtar så otroligt efter dig! Ska se om jag kan sno åt mig sambons dator sen så jag kan lägga in lite bilder. Ha en fin dag!