Biiiilder

2010-10-12 @ 19:38:23


En riktig skitgris..hihi


Magen i v.26


Vår sura tiger=)


Helgen!

2010-10-10 @ 14:36:26

God middag alla!

Inte klokt vad denna helgen gått fort. Man vill hinna med så mycket som familj men då hade dygnet behövt fler timmar.

I fredags när A hade slutat körde vi till Ikea i Helsingborg. Vi hade bestämt oss för att Eliaz skulle få en ny säng och den var slut överallt förutom där och kommer inte in igen förrän tidigast v.46 och så länge ville vi inte vänta. Så en ny säng blev det och allt som hör till plus en del annat så klart..hihi.

Igår förmiddag så blev sängen monterad och jisses vad lycklig Eliaz var när han och hans pappa skulle mecka. Han älskar det!!=) Han skulle göra allt som A gjorde. Skruva, banka och gärna allt på samma gång. Han är så söt nör han ska göra precis som oss och även väldigt duktig. Han har alltid varit väldigt pillig och finmotoriken har det aldrig varit några problem med=)
Jag skulle iväg ett par ärenden efter monteringen  av sängen så A skulle försöka få Eliaz att sova middag där men det hade inte gått, vilket vi misstänkte MEN hela långa natten har han sovit i sängen och han sover även middag där nu. Visst tar det en lååång stund innan mna får honom att stanna kvar i sängen för att sova men det går. Man måste ha tålamod, vilket  inte alltid är så lätt med alla graviditetshormoner som far genom kroppen=)

Tänkte bjuda på ett par bilder innan det blev alldeles för mycket text men det sket sig.. Kan inte ladda upp bilder och förstår inte varför.. Aja, får bli till en annan gång då=)

Ha en fin söndag!





Tillbaka!

2010-10-05 @ 15:31:51
Jag har haft en rejäl bloggtorka. Det har hänt alldeles för mycket för att jag ska haft ork att skriva men nu börjar förhoppningsvis orken hitta tillbaks.

Kort uppdatering...
Vi har ju sålt huset och även redan hunnit flytta därifrån. Vi fick ett bud vi inte kunde tacka nej till och den nya ägaren ville flytta in redan 1okt så vi ficik eld i baken för att hitta ett nytt boende tills vårt nya hus är färdigbyggt. Så nnu bor vi i Malmö tills vidare. Husbygget är tyvärr försenat så det verkar inte som att vi kommer flytta in där förrän i februari om det inte dyker upp fler förseningar..SUCK!!

Eliaz är nu 17 månader och ett riktigt busigt charmtroll. Han klättrar ÖVERALLT och kan ALLT, tror han..hihi. Det var egentligen meningen att Eliaz skulle börja på dagis i Bara i september men eftersom allt med huset gick så snabbt och vi egentligen skulle flyttat till ett tillfälligt boende i Linderöd så sa vi upp platsen. Nu blev det ju ingen flytt till Linderöd utan till Malmö, hade vi vetat det hade vi haft kvar platsen till honom så nu istället får han hänga med sin mamma på dagarna=) Vi märker på honom att vi inte kan stimulera honom så mycket som han hade behövt men vi gör så gott vi kan. Jag har inte så mycket ork med tanke på bebismagen. Är redan i v.26.. Helt galet vad fort tiden går. Jag vet inte om Eliaz förstår att där är nåt i mammas mage men han är ofta så gullig när jag ligger i soffan. Klappar magen fint, pussar den och lägger sitt huvud på den och ska kela.. Vårt söta troll..!

Nä, nu måste jag vila en stund tror jag innan vilddjuret kommer hem med sin pappa=)

Hörs snart igen och ska även försöka få med bilder då=)