Kommer snart..

2010-05-15 @ 15:52:25
Kommer snart en uppdatering.. Har bara inte orkat än.
Fullt upp med en busig kille här hemma;)
Håll ut..

Bilder?

2010-05-12 @ 08:24:37
Någon som vet hur man lägger in bilder här via en iPhone?

MAT?

2010-05-07 @ 08:51:50
Eliaz klyddar med maten.. Han ska bara äta det jag äter eller en smörgås. Det är favoriten. Får verkligen kämpa för att få i honom burkmat. Han äter ju inte hemlagad barnmat. Har han aldrig gjort.. Inte ens när vi började med smakportioner. Han är lite kräsen..hihi. Det har han fått efter sin pappa;)
Han fick en bit falukorv i måndags och det fullkomligt älskade han. Men man kan inte äta smörgås och falukorv varje dag..hihi. Lite variation måste han ha..
_
Bjuder på ett par bilder=)
_
______
_
Så här ser det ut hemma hos oss just nu..!! ;)
_
______
_
Nu vet jag en som ska bada!!

Världens bästa sambo!!!

2010-05-06 @ 07:43:45
Det är vad jag har!! Han kom hem med en iPhone till mig igår!!:) han är bara bäst!!

Ny vagn=)

2010-05-04 @ 19:37:07
Varit och köpt en ny vagn.. Blev en Emmaljunga Cangaroo. Superfin är den. Vi köpte en med liggdel till men NÄ vi ska inte ha fler barn nu!!! Men vi tänkte framåt. Kan va bra att ha till nästa barn om NÅGRA ÅR! =)
_
Så här ser den iaf ut.
_

Hitta på något???

2010-05-04 @ 08:30:34
Någon som vill hitta på något idag förresten??
Fika eller nåt?
Vi är rastlösa!!!!=)

Helgen

2010-05-04 @ 08:26:52
Vi hade ett av Eliaz kalas i lördags. Han blev firad av A´s släkt. Eliaz fick en himla massa fina presenter.. sköldpadde sandlåda, fingerfärg, bil och lastbil (inga riktiga då=)) fisher price telefonen, sandleksaker och kläder. Hrm..Kanske glömde något. Här var iaf fullt hus. Tre 1-åringar, en 3-, 5- och 8-åring som röjde runt=) Jag älskar att ha huset fullt av folk. Då mår jag som bäst=)
Vi bjöd på grillat och tårta =) Hann inte ta så många bilder men A´s bror (paparazzi) fick nog med en hel del.
Jag och A var helt slut sen på kvällen. Inte varje dag man har kalas.
_
På söndan var det dags för min minsta lillebrors konfirmation. Så klart var vi lite sena och så klart var det en olycka på E22 som stoppade upp hela trafiken så vi fick köra en omväg och så klart körde vi vilse..haha. Inte klokt.
Vi kom fram till sist iaf..45 min försenade!! Resten av dagen var supertrevlig=)
_
Jag, A, Eliaz och hundarna tog oss en liten promenad bort till vår tomt där vi ska BYGGA HUS!!=)
Vi fick godkänt av banken i fredags.. Vi är så himla lyckliga. handpenningen på tomten blev betald igår och ansökan om bygglov och sånt är redan inskickat. I juli hoppas vi det drar igång=)
_
Igår var vi på BVC.. Eliaz väger nu 10260gr och är 79,5 cm lång=) Han fick även sin tredje vaccination. Stackaren.. han tog det jättebra. Dem andra gångerna har han inte fått några som helst biverkningar men igår fick han lite feber och var allmänt gnällig men idag verkar det vara borta..
_