....

2009-09-03 @ 12:29:12

Gud, vad tiden går fort.. Vill stanna upp nu och bara vara med min fina prins. Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar Eliaz. Det gör ont i hjärtat så mycket jag älskar honom. Känns som det ska sprängas=)

Alla som känner mig vet att jag är extreeeeeeeemt orolig för alla sjukdomar, speciellt cancer! Men nu har den här jäkla svininfluensan satt sig i huvudet på mig. Har redan tagit tempen 2 gånger idag.
Varför? Jo, för att jag är som jag är.
Sjukligt beteende? Kanske..
Det har gått till den gränsen nu att min oro fått mig att börja må fruktansvärt dåligt. Mitt nervsystem är helt ur balans. Men jag håller på att ta tag i det. Eliaz märker som tur är inte av min oro. Den kommer oftast när han sover och dem stunder jag har för mycket tid över för mina tankar. Men kan ändå inte låta bli att oroa mig för att mitt lilla hjärta ska drabbas av svininfluensan. Han får inte bli sjuk. Min fina lilla älskling..
Nä, nog om detta nu!!!!!!!!

För övrigt mår vi prima, förutom A.. Han har drabbats av ryggont. Han har riktigt ont, stackaren. Men tror ni han vill gå till läkaren? Nä.. Jag sa till honom att han skulle gå dit igår men icke. Han drar gärna ut på det tills han får så ont att akuten är enda alternativet. Får se om jag får med honom till Ikea idag för att köpa en TJOCKARE bäddmadrass till vår säng som vi tror är boven i detta.

Nu ska jag krypa upp i soffan med en kopp te och njuta av regnet utanför medans Eliaz tar en powernap=)