Måndag

2011-02-21 @ 22:29:29
God kväll fina ni!
_
Hoppas ni haft en bra helg..
Här har vi haft en riktig lugn och härlig myshelg. I lördags besökte vi XXXLutz vilket inte var en höjdare enligt oss. Vi passade på att köpa med oss kinamat hem och hyrde ett par filmer. Perfekt en lördag=)
Igår var A ute med Eliaz på lekplatsen en stund och sen gick vi alla hem till mina föräldrar en stund. Mormor fick mysa lite med barnbarnen. Även denna kväll blev det hämtmat i form av pizza.
Jag har helt tappat lusten för att laga mat. Finner ingen inspiration nånstans.. Men det vänder väl snart hoppas jag!
Var hos frisören idag igen, inte ens två veckor sen sist. Behövde fixa lite med håret som jag stört mig på och det blev superbra!! Har tyvärr ingen bild. Måste bli bättre på att ta bilder.
_
Har bokat datum för Oliwers dop. Det är bara 1,5 månad till dess så vi måste skicka ut inbjudningar denna veckan. Här i Linderöd har dem bara dop på söndagar. Lite tråkigt kan jag tycka men vi har inte mycket val. Blir säkert bra=)
_
Nä, nu ska jag fortsätta titta på Big brother. Så jäkla kul...
Har en lite knorrande Oliwer som också vill titta, hihi.
_
God natt!!

Torsdag

2011-02-17 @ 12:58:09
God middag!!
_
Har just nu en lugn stund. Båda barnen sover..men den lille knorrar lite här bredvid mig så jag gissar på att han snart vaknar och vill ha lite "tuttu" som Eliaz säger..hihi.
Har varit full rulle här sen vi gick upp. Gav barnen mat, klädde på dem, duschade och gjorde iordning mig själv, dammsugade (vilket jag gör varje dag, suck!), tvättatde ett par maskiner, plockade undan, åt frukost själv och sen hux flux var klockan dags för lunch för den store.. Visserligen ser våra morgnar nästan alltid ut så här.
Eliaz är mästare på att dra fram ALLA leksaker så man har en del att plocka under dagen, sen har vi ju 3 hundar som hårar så minst 1 gång om dagen måste jag dammsuga. Låter kanske jobbigt för andra men det är en vanesak.... Men visst hade jag gärna sluppit hundhåren, dammsuger gör jag gärna ändå=)
_
Har börjat planera lille Oliwers dop. Måste ringa kyrkan idag och se om den dagen jag tänkt mig är ledig. Ska även anmäla mig och Oliwer till babyrytmik som kyrkan anordnar. Gick på babyrytmik med Eliaz i Bara och han älskade det så jag hoppas att Oliwer också kommer göra det. Nä, dags att ringa nu innan trollungarna vaknar;)
_
Ha en fin dag!

Onsdag

2011-02-16 @ 14:46:57
Hej fina ni!
_
Blir lite glest mellan inläggen här, tyvärr. Men lägger hellre tiden på mina två små pågar!
Jag kan fortfarande inte förstå att jag är tvåbarnsmamma. det är ju helt galet. Tänk att vi skapat två så fina små liv. Mitt hjärta fylls med så mycket lycka och glädje när jag tittar på dem så jag tror det ska spricka.
_
Dagarna här hemma flyter på rätt bra. Dem är så snälla båda två. Eliaz blir mer och mer hjälpsam med Oliwer;) han pratar bebisspråk med honom och gullar och pussas. Så himla sött;) Oliwer kunde inte fått en bättre storebror.
Vi var på bvc i måndags och vägde och mätte Oliwer. Han hade gått upp nästan 1 kg på 11 dagar, hihi. En riktig knubbis vi har:)
_
Knubbisen Oliwer ;)
_
Eliaz med sitt pirat-smile;)
_
Finaste syskonen ♥
_
Det får bli allt för nu!
Hoppas ni har en mysig dag!

Dag 3 - Mina föräldrar

2011-02-04 @ 20:43:30
Tänkte att jag skulle försöka mig på 30-dagars listan igen.
Vad ska jag skriva om mina föräldrar som är intressant..?
Mamma M och pappa A.. Min mamma och riktiga pappa lever inte tillsammans och har inte gjort det sen jag var ca 3 år. Så jag minns inget från deras tid tillsammans, vilket inte gör mig så mycket. Har alltid bott hos min mamma och hon träffade min styvpappa A när jag var 4 år och han var då bara 23 år.  Han har varit som min pappa hela mitt liv.
Min mamma och jag vi pratar i princip varje dag=) Vet inte hur jag skulle klarat mig utan henne.
Jag är lyckligt lottad som har så bra föräldrar. Mamma och styvpappa, det är mina föräldrar det.
Dem har alltid funnits där för mig, i vått och torrt, trots att jag betett mig som värsta tonårsmardrömmen ibland =( Det har inte alltid varit lätt att vara förälder till mig. Vilken tur att jag till sist växte upp och fick styr på hormonerna och humöret ;)
_
Jag älskar mina föräldrar så oerhört mycket.

UPDATE!!

2011-02-04 @ 14:52:29
Ledsen för dålig uppdatering men det var kämpigt efter förlossningen. Jag förlorade strax över 3l blod och var helt väck ett tag. Livmodern ville inte dra ihop sig så jag fick alla möjliga mediciner och en massa blod. Var riktigt rädd ett tag..
Problemen tog tyvärr inte slut där. Var på akuten förra fredagen för jag tyckte jag blödde mycket.. Visar sig då att jag antagligen har en inefktion på gång i livmodern så nu har jag ätit 2 olika antibiotika kurer sen dess. Nu får det väl ändå räcka!! Tack och lov så har vi nog världens snällaste barn!! =)
Livet som tvåbarnsmamma är helt underbart. Det flyter på rätt bra. Eliaz var ju lite förvirrad när vi kom hem från bb så den kvällen var det bara en massa tårar MEN sen dess har han varit världens bästa storebror. Han är så hjälpsam och så rädd om sin lillebror. Så fort han vaknar kallar han "bebben". Det låter så sött=) Bebben har nu efter många om och men fått ett namn. Oliwer ska han heta=) A ville egentligen att han skulle heta Lucaz men han såg inte ut som en Lucaz utan en Oliwer. A fick bestämma hur det skulle stavas=)
Tänk att jag fått lyckan att vara mamma till just dessa två små liven, Eliaz och Oliwer. Kärleken är oändlig..!
Mamma och pappa älskar er sååå mycket.
Ni är det finaste som finns!
_
En utmattad och övertrött pappa precis hemkommen från bb
_
_
_
Pssst... Vi är superlyckliga över att det töar, vilket betyder att vi kan gjuta grunden nästa vecka!!!=)
Vill ju bo i vårt eget hus, gärna NU;)
_
Ha en härlig fredag, kära ni!